Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

CRISTIAN BUICAN: Mircia Gutău nu este un capitol închis pentru PNL!

Foto: arhiva Vocea ValciiÎn cadrul unui interviu acordat ziarului Arena Vâlceană, co-preşedintele PNL, deputatul Cristian Buican nu a exclus posibilitatea ca PNL Vâlcea să colaboreze cu fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, ba, mai mult, acesta a subliniat că Gutău nu este un capitol închis pentru PNL.

„Mircia Gutău nu este un capitol închis pentru PNL, fiind şi în prezent membru al acestui partid. În privinţa candidaturii acestuia din partea PNL, acesta este un capitol închis, nefiind posibil acest lucru”, a precizat Cristian Buican.

Deputatul Cristian Buican mai spune că, în acest moment, PNL nu exclude nicio alianţă politică, în afară de PSD, atât în Consiliul Local, cât şi în Consiliul Judeţean.

„Partidul Naţional Liberal – Filiala Vâlcea nu exclude nicio alianţă cu niciun partid politic sau personalitate politică, cu excepţia PSD-ului, pentru a-şi duce la îndeplinire programul electoral în vederea îmbunătăţirii calităţii serviciilor oferite cetăţenilor şi creşterii nivelului de trai”, a mai adăugat Buican.

După ce varianta cu Mircea Gutău, candidat la Primăria Râmnicu Vâlcea a căzut, Buican este de părere că un partid mare precum PNL trebuie întotdeauna să fie pregătit să câştige alegerile, în orice localitate, cu atât mai mult în municipiul reşedinţă de judeţ.

„Un partid mare precum PNL trebuie întotdeauna să fie pregătit să câştige alegerile, în orice localitate, cu atât mai mult în municipiul reşedinţă de judeţ. Extrem de realist vă pot spune că suntem în plin proces de selectare a candidatului nostru pentru Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea. Fiind vorba de strategia noastră pentru câştigarea alegerilor, daţi-mi voie să nu detaliez foarte mult, fiind convins că şi adversarii noştri politici citesc publicaţia dumneavoastră. Aşa cum am spus, încă de la începutul acestui interviu, ne dorim să câştigăm alegerile în judeţul Vâlcea, iar acest lucru include şi câştigarea alegerilor din Rm. Vâlcea”, a încheiat deputatul Buican.