Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA: Pesediştii murdăresc campania care încă nu a început (VIDEO)

Zilele trecute, trecând prin cartierul Ostroveni al municipiului Rm. Vâlcea, l-am văzut pe consilierul local Valeriu Amza, însoţit de câţiva copii de la Casa de copii, ieşind din scara unui bloc, cu mulţumirea lucrului bine făcut. Cunoscându-i stilul şi lipsa de fair-play, am anticipat că a făcut ceva subversiv, parte a acţiunilor de anti-campanie cu care ne-a obişnuit din campaniile electorale trecute şi i-am călcat pe urme.

În cutiile poştale tronau, băgate la grămadă, fluturaşi electorali cu conţinut denigrator la adresa candidatului PER Mircia Gutău. În imaginea cu care ilustrăm această notă, puteţi vedea cât de corect îşi desfăşoară lupta electorală candidatul PSD Romeo Rădulescu prin “lipitorii” săi de afişe. Conţinutul reprezintă o mare minciună, dar şi un mare afront la adresa inteligenţei electorilor râmniceni. Conştienţi că se adresează şi unor uşor analfabeţi politic (marea masă a electorilor lor), care iau nemestecată propaganda partidului, ei apelează la astfel de intoxicări.

Iată ce a declarat candidatul Mircia Gutău despre dezinformarea-intoxicarea folosită: „Referitor la firma Pirelli, vreau să fac câteva precizări: NICIODATĂ şi dacă este cineva care poate să probeze că firma Pirelli a venit la primarul Gutău, eu mă retrag din cursă. Niciodată firma Pirelli nu a venit la primarul Gutău să discute pentru amplasarea unei astfel de investiţii. Sunt unul dintre cei care chiar am dat concursul tuturor firmelor care au venit la mine. Am auzit şi eu ca zvon că Pirelli s-ar fi interesat la Mediu care sunt condiţiile ca să amplaseze o astfel de firmă, care produce foarte mult fum şi atunci li s-ar fi spus că trebuie să aibă o anumită distanţă faţă de blocuri, ceea ce nu ar fi permis amplasarea pe teritoriul municipiului. Acest lucru s-a dovedit şi în continuare când toţi investitorii care au venit nu au găsit teren în municipiul Râmnicu Vâlcea. Şi primarii care au venit după mine au spus foarte clar că primăria nu mai deţine teren. De aceea eu intenţionez să fac zona metropolitană ca să avem teren, să ducem acolo utilităţile şi să atragem investitori. Acesta este un obiectiv important în programul meu electoral.”

Se aude, domnule Romeo Rădulescu?! Eşti primul candidat care ai murdărit campania electorală. Este ruşinos. Cu toţii ştim că în pomul cu roade se dă cu pietre. Mulţi sunt cei care se tem de Gutău. Dar nici Rădulescu nu este lipsit de sabotaje. Un grup de oportunişti, bine „stimulaţi” de câţiva oameni de afaceri vâlceni, încearcă să-i doboare prin DNA pe cei doi, pentru ca în lupta electorală să rămână candidatul PNL – Grigore Crăciunescu şi cel al ALDE – Remus Grigorescu, victoria electorală fiind, indiscutabil, a lui Grigorescu, mai cunoscut în viaţa politică râmniceană. Aşadar, o luptă murdară este viaţa electorală în campania aceasta!

Video: Youtube Vocea Valcii