Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pesediştii vâlceni o susţin pe Rovana Plumb

Se apropie cu paşi repezi evenimente politice importante în organizaţia judeţeană a PSD Vâlcea, după o perioadă de acalmie şi interimat. Pentru a pregăti aceste evenimente şi a le pune la punct, membrii Biroului Permanent al Organizaţiei Judeţene s-au întrunit vineri, 13 martie 2015, într-o şedinţă în care, pentru început, au decis, prin vot, în unanimitate să o susţine pe Rovana Plumb pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD.

În ceea ce priveşte organizaţia judeţeană a PSD Vâlcea, aşa cum am specificat în titlu, pesediştii se pregătesc intens să-şi aleagă preşedintele. De data aceasta însă este vorba de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PSD Vâlcea, iar cei care vor să intre în cursă pentru acest post trebuie să-şi depună dosarele de candidatură până la data de 22 aprilie a.c. Conferinţa în vederea alegerii membrilor Ligii – Aleşilor Locali, se va desfăşura până la data de 30 aprilie 2015.

În final, social – democraţii au vâlceni au decis ca şefia interimară a organizaţiei PSD Olanu să fie preluată de Radu Constantin Mănoiu, după ce preşedintele ales al acestei structuri a decedat în urmă cu puţin timp.