Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: ELENA UDREA în suferinţă: ROMEO RĂDULESCU a virat-o către Tăriceanu

Deputatul demisionar din PDL, Romeo Rădulescu, a avut o întâlnire cu 300 de foşti membri pedelişti la sala Filarmonicii din Rm. Vâlcea. Deputatul a anunţat că intenţionează să susţină candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la preşedinţia României. Rădulescu a mai spus că, odată cu plecarea sa din PDL, aceşti membri îl vor urma pe calea politică ce o va alege.

„În 2012 mi s-a propus să fiu candidatul USL la Primăria Râmnicului, însă am refuzat pentru că ar fi trebuit să plec fără dvs. Mi s-a propus de asemenea să mă întorc preşedinte la un municipiu cu trădători, cu oameni de la PSD şi UNPR, oameni marionetă. Niciodată nu o sa fac acest lucru. De aceea am plecat din PDL. Am greşit de multe ori, dar cea mai mare greşeală este aceea de a-l numi în funcţia de preşedinte pe Romulus Bulacu, despre care nu mi-am imaginat că poate fi în asemenea hal de manipulabil. Ieri a primit un telefon de la preşedintele Vasile Blaga, care i-a spus să găsească o soluţie să rezolve problema. Domnul Bulacu m-a sunat după 20 de minute. Concluzionăm că domnul Bulacu nu ştie ce vrea și a trebuit să întrebe în altă parte. Actuala conducere a PDL este una marionetă. Ei întotdeauna vor sta în față, iar în spate altcineva va trage sforile. Eu nu voi accepta acest lucru”.

„Nu o să duc demisia la partid. O s-o pun pe net că o vadă toată lumea”

„Eu cred că societatea românească se poate curăța. Așa cum s-a curățat de oameni ca Voiculescu, ca Năstase, de oameni ca Mircia Gutău până la urmă, la fel cred că se va curața și clasa politică de acești oameni pe care nu-i interesează decât buzunarul propriu. Eu nu sunt inculpat în niciun dosar pentru că sunt un tip cinstit. Vreau să rămânem o echipă unită. Noi suntem biroul permanent local al unui partid care nu mai există. PDL nu mai există pentru că a fuzionat cu PNL-ul. Vi se pare normal ca partidul care a dat de trei ori primarul general al capitalei şi de două ori preşedintele ţării să dispară? Nici mie nu mi se pare corect şi trebuie să luăm măsuri. Eu, personal, încep cu această măsură de a-mi da demisia. Ştiu că şi dvs. aveţi demisii la dvs. Nu cred că cineva stă într-o hârtie. Nu o să duc demisia la partid. O s-o pun pe net că o vadă toată lumea”.

„Am să-l susţin la prezidenţiale pe Călin Popescu Tăriceanu”

„Şi cum toată lumea aşteaptă să spun ce voi face în viitor vă spun că am să-l susţin la prezidenţiale pe domnul Călin Popescu Tăriceanu. Tăriceanu este liberal şi om de dreapta. Este unul dintre puţini premieri ai României care şi-a terminat mandatul de 4 ani de zile” – a încheiat Romeo Rădulescu în aplauzele sălii.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/oTkdOTrvMvc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]