Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Liberalii se mai gândesc cu cine vor ieşi la Primăria Ocnele Mari

Dispută aprinsă pentru desemnarea candidatului la Primăria Ocnele Mari din partea PNL. Deşi lucrurile ar cam trebui să fie clare deoarece acolo PNL are deja primar în funcţie în persoana lui Petre Iordache, iată există mari copntroverse în privinţa candidatului.

Co-preşedintele Cristian Buican spune că încă nu s-a luat o decizie, urmând să fie realizate sondajele de opinie. Mai mult, aripa pedelistă din PNL ţine cu dinţii să desemneze un candidat care să provină din vechiul PDL. La Ocnele Mari, lucrurile nu sunt clare deloc, însă dacă fostul director al Minierei, Marius Tănăsie ar intra în cursa pentru primărie, s-ar închide la pâine, vorba românului. Tănăsie ar câştiga detaşat competiţia, rămâne doar să vrea!

„La Ocnele Mari nu am discutat încă situaţia, în următoarea săptămână vom discuta şi vă vom comunica şi cine este candidatul acolo. Eu nici nu am văzut sondajul. O să îl cer, dacă a fost finalizat şi o să am o discuţie cu colegii mei care sunt responsabili la Ocne, colegii din Biroul Politic Judeţean şi o să luăm o decizie pe care o vom comunica în conferinţa de presă de săptămâna viitoare, în care vă vom prezenta alţi doi candidaţi pentru funcţia de primar”, a declarat liderul liberalilor vâlceni.