Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: “Balul Mărţişorului”, eveniment marca OFL Râmnicu Vâlcea

Peste 100 de femei liberale, membre ale OFL Vâlcea au fost prezente joi, la ”Balul Mărțișorului”, eveniment organizat anual și care a avut loc la restaurantul OK din Zăvoi. Ca în fiecare an, la început de primăvară doamnele și domnisoarele sunt în centrul atenției, iar Irina Argeșanu, președinta Organizației Femeilor Liberale din municipiul Râmnicu Vâlcea, cea care a organizat evenimentul, a dorit că femeile liberale să se simtă pentru câteva ore speciale, să socializeze și să se distreze.
La eveniment au participat și liderii PNL Vâlcea, printre care amintim deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL, Bogdan Popescu, președintele organizației municipale a PNL, Claudia Banu, primvicepreședinte, Mihaela Andreianu, președinta OFL Vâlcea, primarul Alexandru Dediu, Victor Stănculescu, consilier județean etc.
Devenit deja tradiţie, evenimentul s-a bucurat de un real succes, doamnele s-au distrat, au dansat si au petrecut cum se cuvine de Mărțișor.
”Balul Mărțișorului”, organizat anual la începutul primăverii, este un eveniment care reunește femeile liberale, ele având posibilitatea să socializeze altfel la o astfel de întâlnire.
Totodată, evenimentul are menirea și de a le sărbători pe doamnele liberale, având în vedere că peste câteva zile este o zi specială – 8 martie.
„Este un eveniment tradiție al Organizației Femeilor Liberale din municipiu care, după cum vedeți, participă de fiecare dată în număr mare la petrecerea prilejuită de Ziua Femeii. Este o bună ocazie să fim împreună și să ne bucurăm de această sărbătoare. Le doresc colegelor mele și tuturor femeilor o primavară frumosă și le urez La Mulți Ani!”, a declarat Irina Argeșanu, președinta OFL Râmnicu Vâlcea.