Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Foştii pedelişti îşi dau la gioale! Bulacu este atacat PUTERNIC din mai multe părţi

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican a anunţat că până la mijlocul lunii septembrie, competiţia internă pentru un loc eligibil pe listele parlamentare va fi încheiată, iar el va trimite lista PNL Vâlcea pentru validare la Biroul Politic Naţional.

Până atunci însă, competiţia este una acerbă şi, din câte am reuşit noi să aflăm, şi cam lipsită de fairplay. Deocamdată, la secretariatul PNL Vâlcea sunt depuse doar două candidaturi: Cristian Buican pentru locul 1 la Camera Deputaţilor şi doctorul Gheorghe Folea pentru locul 2. Se aude că luni, 22 august 2016, îşi vor depune candidaturile şi Romulus Bulacu şi Adrănel Cotescu, fiind foarte important unde anume candidează cei doi lideri politici.

Dacă locul I pentru Camera Deputaţilor este ocupat de Buican, aglomeraţia mare s-a mutat pe poziţia a doua, eligibilă pentru PNL. Aici, competiţia este una acerbă şi deja şi-au manifestat intenţia de a candida Victor Stănculescu, Romulus Bulacu, Traian Dobrinescu.

De asemenea, nu este de neglijat ceea ce va face consilierul judeţean Victor Popescu, care,s e pare că este decis să se înscrie în competiţia pentru Senat.

Agitatoarea Moise

Cei care fac atmosferă şi agită spiritele în PNL Vâlcea sunt foştii pedelişti, gen Iulian Moise, care îi atacă pe Sami şi pe Bulacu. Se pare că s-a rupt lanţul de iubire, Moise susţinând că a fost fraierită de cei doi atunci când au fost făcută lista pentru CJ. Aşa că de vreo două şedinţe, gura nu-i mai tace Iulianei, care a ieşit la război. Iuliana Moise spune oricui doreşte să o asculte că va candida oriunde îşi va dori să candideze Bulacu, la competiţia internă.

Aglomeraţie mare pe locurile eligibile

Romulus Bulacu e cam debusolat: vrea să se bage şi pentru locul 1 la Senat, dar nu prea are şanse împotriva lui Cotescu, dar şi pentru locul II la Camera Deputaţilor, unde e înghesuială mare. În acest moment, la cum sunt aşezate lucrurile la liberali, Bulacu se află în cea mai vulnerabilă situaţie. Este atacat şi în interior de Iuliana şi Prală, care sunt totuşi, preşedinţi de Colegiu, Prală pe Drăgăşani, iar Moise pe Nord, doi oameni politici, cu forţă, activişti recunoscuţi şi are şi o lipsă de comunicare cu Buican

Deja, Bulacu a scos colţii, amintindu-i lui Buican de înţelegerea făcută cu 6 luni în urmă: Buican, preşedinte CJ, iar Bulacu avea prima opţiune pentru parlamentare. Acest scenariu ar fi fost valabil dacă PNL ar fi câştigat alegerile. Acum, datele problemei s-au schimbat, pentru că la Vâlcea, PNL a pierdut alegerile, iar Buican va candida din nou la Camera Deputaţilor. Aşa că Bulacu trebuie să dea puternic din coate ca să prindă un loc eligibil pentru aceste alegeri parlamentare.