Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CRISTIAN BUICAN despre Dan Nițu: Anticipam că dacă va părăsi PNL, își va termina cariera politică!

Retragerea senatorului Nițu din toate funcțiile publice și politice, respectiv din cea de senator, dar și din președintele ALDE Vâlcea, este, din punctul de vedere al co-președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican sfârșitul carierei politice a acestuia.

Este știut faptul că fostul senator NIțu a părăsit PNL Vâlcea, în urma neînțelegerilor iscate pe marginea funcției de președinte de Consiliu Județean dintre el și Cristian Buican.

Declarația lui Buican despre demisia lui Nițu este una care surprinde, cel puțin pentru cei care îl cunosc bine pe politicianul Cristian Buican.

”Îmi pare rău că nu am reușit să-l conving să nu părăsească PNL-ul. Anticipam că dacă va părăsi PNL, își va termina cariera politică. Sunt suprins că a terminat-o mai repede decât mă așteptam eu. Acum cred că înțelege și senatorul Nițu câtă presiune este pe un lider de filială județeană și cât de complicat este să conduci o filială în rețeaua de interese de toate tipurile într-un județ. Poate, în acest fel, înțelege de ce, uneori fostul său șef de partid făcea greșeli”, ne-a declarat Cristian Buican.