Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ministrul delegat pentru Românii de Pretutindeni l-a vizitat în închisoarea din Malaezia pe IONUȚ GOLOGAN, românul condamnat la MOARTE

Oficialul roman i-a adus la cunostinta tanarului condamnat la moarte, ca in calitatea sa de trimis special al Presedintelui Romaniei si al Primului Ministru a transmis autoritatilor din Malaezia scrisorile prin care cei doi inalti demnitari fac apel la clementa.

In perioada 11- 13 martie 2016, ministrul roman s-a aflat in vizita de lucru in aceasta tara si s-a deplasat si la inchisorile unde se afla cetatenii romani arestati pentru trafic de droguri. Demnitarul roman, a constatat ca cei 4 conationali au o stare de sanatate in general buna, tinand cont ca in regiune sunt conditii climatice dificile, greu de suportat de cei care provin din climatul temperat al Romaniei.

Ministrul roman a avut o intalnire si cu avocatul din Malaezia care se ocupa de cazurile romanilor pentru a afla amanunte in legatura cu procesele si demersurile juridice care sunt in curs de desfasurare. Demnitarul le-a transmis ca statul roman si institutiile din bucuresti urmaresc cu atentie ceea ce li se intampla si depun eforturi pentru fiecare cetatean roman arestat, din inchisorile din Malaezia.