Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Constantin Rădulescu: PSD Vâlcea merge înainte, nu ne sperie dezertările!

Aşa cum a anunţat Vocea Vâlcii, deja a început sezonul de transferuri, nu mai puţin de şapte edili social-democraţi şi-au anunţat intenţia de a părăsi PSD şi a candida din partea PNL. Este vorba despre primarii din localităţile Amărăşti, Fârtăţeşti, Diculeşti, Valea Mare, Şuşani, Voiceşti şi Pesceana.

Întrebat despre aceste plecări, preşedintele PSD Constantin Rădulescu a negat vehement la o emisiune televizată, susţinând că a discutat personal cu fiecare primar şi i-au spus că nu vor părăsi partidul.

După apariţia publică a primarului din Voiceşti alături de Buican şi Bulacu la conferinţa de presă a PNL, preşedintele PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu a reacţionat, spunând că PSD Vâlcea merge înainte, iar pesediştii nu se sperie de dezertări.

“Nu măsurăm caractere, dar nici nu ţinem pe nimeni prizonier! PSD Vâlcea merge înainte, nu ne sperie dezertările!

Îmi pare rău pentru domnul primar Vătafu, mai ales că înainte de sărbători ne-am despărţit în condiţii foarte prieteneşti. Am fost de mai multe ori la domnul Vătafu, am fost împreună în comună, am ţinut legătura pe diverse probleme de partid şi consider că a luat o decizie greşita! PSD Vâlcea merge înainte şi vom avea şi aici candidat şi structură politică, asta chiar dacă Florin Vătafu a format acolo o puternica structură de campanie. Asta e situaţia … în unele zone vom avea pierderi, in altele vom câştiga. Ştiu la ce muncesc şi sunt convins că vom câştiga alegerile. Cei care ne lasă la greu şi pleacă la alt partid vor fi evaluaţi de electorat!”, ne-a declarat deputatul Constantin Rădulescu.