Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bulacu: „Nimeni nu-l mai înţelege pe Romeo”

Preşedintele PDL, Romulus Bulacu, îl sfătuieşte pe deputat să renunţe la atacuri pentru a mai avea şanse să candideze la primărie

Preşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, spune că este mulţumit de noua conducere a organizaţiei municipale: „Sincer vă spun, chiar sunt extrem de mulţumit de noul birou municipal. Am avut deja o şedinţă comună, oamenii s-au apucat de muncă şi sunt dispuşi să muncească. După o perioadă agitată chiar îmi pot lua şi eu câteva zile libere să mă liniştesc. Sunt şi oameni noi, sunt şi oameni din vechiul birou, importantă este reconstrucţia şi unitatea. Grig Crăciunescu şi-a intrat în rol, e implicat şi face tot ce poate în calitatea de preşedinte interimar. ” Bulacu îl sfătuieşte pe deputatul Romeo Rădulescu să înceteze cu atacurile la adresa colegilor de partid şi spune despre el că este încă în cărţi pentru o eventuală candidatură la funcţia de primar al Râmnicului, fie la eventuale alegeri parţiale, fie la cele normale din 2016: „Am avut ceva regrete după dizolvarea organizaţiei municipale. După ce am citit ultimele declaraţii ale deputatului Rădulescu nu mai am niciun fel de regret. Nimeni nu-l mai înţelege pe Romeo. La şedinţa Biroului Politic Judeţean a avut şansa lui să pună umărul la reconstrucţie, am vorbit cu el, mi-a spus că-i place componenţa biroului. I-am spus să candideze, să se pună şef al acestor oameni. A zis că da, apoi pe parcursul şedinţei s-a ridicat şi a plecat, nu i-a mai convenit nimic. Apoi a dat acele declaraţii în care atacă pe toată lumea şi îl vede numai pe Mircia Gutău în faţa ochilor. Vă spun că acum mă sună colegii de partid şi îmi spun că am luat decizia cea mai bună în ceea ce-l priveşte pe Romeo, că nu am greşit cu nimic.”

„Are şansa lui să candideze la funcţia de primar”

În ceea ce priveşte alegerea unui candidat pentru funcţia de primar al Râmnicului, şeful pedeliştilor vâlceni spune că nu este o prioritate: „Normal că ne gândim şi la candidatul pentru primărie dar deocamdată prioritatea este reconstrucţia organizaţiei municipale. Şi Romeo Rădulescu are şansa lui să candideze la funcţia de primar. Încă eu cred că este o opţiune viabilă. Trebuie, însă, să coboare cu picioarele pe pământ. Ar fi culmea ca el să fie candidatul şi în acest timp să îşi atace în permanenţă colegii de partid. Şi să spună că suntem toţi trădători. Adică am fost adversari din punct de vedere politic cu cei de la PNL, acum suntem aliaţi şi nu poate să vină cineva spre PDL de la UNPR, să vină acasă practic, că îl consideră Romeo trădător”.