Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Juniorul lui Bănică, nemulţumit de nota de la Evaluarea Naţională

Radu Ştefan, elev la Scoala Gimnaziala Pia Brătianu, nu este mulţumit de nota pe care a luat-o la Evaluarea Naţională. Modestul 8,15 nu l-a ajutat să intre la liceele de elită. Băiatul lui Bănica s-a considerat neîndreptăţit la matematică, motiv pentru care a şi semnat petiţia online.

Se pare că aceste îşi doreşte să calce pe urmele tatălui şi ale bunicului, deoarece le moşteneşte talentul actoricesc. Deja activează pe scena teatrului. Poate acesta este şi motivul care l-a ţinut departe de studiul pentru Evaluarea Naţională.

Fiul lui Ștefan Bănică calcă pe urmele tatălui și ale bunicului. Radu Ștefan le moștenește talentul actoricesc și deja activează pe scena teatrului. Probabil acesta este motivul care l-a ținut din studiul pentru examenul de capacitate.

”Pentru că la evaluarea națională a fost o în legătură cu un exercițiu, s-a făcut o petiție online cu scopul de a puncta problema, deoarece desenul nu a fost bine realizat, iar o grămadă de copii l-au greșit. Se știe că 5 puncte în minus înseamnă 50 de licee pierdute așa că, dacă vreți să ajutați, puteți să semnați petiția următoare”, a spus juniorul lui Bănică.