Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Fosta soție a lui Tăriceanu, audiată la DNA

Ioana Valmer, fosta soție a lui Călin Popescu – Tăriceanu a fost audiată de procurorii DNA. Ea trebuie să le explice oamenilor legii mai multe aspecte legate de unele tranzacții efectuate de Remus Truică. Ioana Valmer a a apărut în dosarul retrocedărilor în care sunt suspectați de infracțiuni omul de afaceri Remus Truică, dar și prinț Paul al României, ambii plasați în arest la domiciliu.

Fosta soție a lui Popescu – Tăriceanu a perfectat mai multe acorduri imobiliare, dar și mai multe tranzacții suspecte și credite cu acte false, anunță RTV. Este al treilea nume din acest dosar legat de Călin Popescu – Tăriceanu, după ce doi foști colaboratori de-ai președintelui Senatului au fost reținuți în primă instanță.

Dupa ce ferma Baneasa a intrat in posesia Printului Paul, terenul a fost parcelat si vandut, astfel incat sa se piarda urma celor care au reusit sa puna mana pe acea suprafata de teren. Este vorba despre mai multe tranzactii suspecte, in conditiile in care au fost luate credite cu acte false.