Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

Noi probleme în Programul „Laptele şi cornul” în şcolile din Vâlcea

foto arhiva Vocea ValciiLa începutul anului şcolar 015-2016, CJ Vâlcea a semnat un contract de prestări servicii cu societatea Voipan Sil SRL din Câmpina, cea care de atunci distribuie lapte şi cornul în şcolile din Vâlcea. Astfel, peste 3.600 de elevi din clasele I – VIII care frecventează învăţământul de stat şi privat autorizat/acreditat în judeţul nostru, primesc zilnic lapte adus din Grecia şi corn din România.

Numai că, din câte se pare, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea a primit sesizări cu privire la calitatea neconformă a produselor din Programul „Laptele şi cornul”, motiv pentru care reprezentanţii firmei Voipan Sil SRL au fost convocaţi într-o şedinţă, pentru a remedia problemele.

„Având în vedere că Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea a sesizat două neconformităţi privind cornul şcolar, vicepreşedintele cu atribuţii de Preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea a dispus convocarea în regim de urgenţă a producătorului şi furnizorului produsului, în vederea analizei acestui aspect şi luarea tuturor măsurilor pentru ca în viitor asemenea evenimente să nu se mai producă.

Un accent deosebit s-a pus în cadrul acestei analize pe calitatea produselor livrate, astfel ca aceasta să corespundă cu cerinţele din documentaţia de atribuire şi contractul încheiat cu distribuitorul acestor produse” – se arată într-o comunicare a CJ Vâlcea.