Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Pelerinii vâlceni, pe urmele credinţei în ţinuturile Haţegului şi Făgăraşului

Tânărul preot Alexandru-Cristian Bănuţă, de la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din municipiul Râmnicu Vâlcea, a organizat zilele trecute un nou pelerinaj de vis pentru credincioşii vâlceni.

Călătoriile în locuri sfinte organizate de Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din municipiul Râmnicu Vâlcea au devenit deja celebre în judeţul Vâlcea, enoriaşii fiind încântaţi de devotamentul, comportamentul şi învăţămintele preotului Alexandru-Cristian Bănuţă. De aceea, de fiecare dată, autocarele sunt pline de credincioşii care merg pe urmele credinţei alături de părintele Bănuţă,

Joi, 7 aprilie 2016, pelerinii au mers la Mănăstirea Prislop, Mănăstirea Sâmbăta de Sus şi la Izvorul Părintelui Arsenie Boca, precum şi la Biserica Sf. Împăraţi Constantin și Elena din orașul Victoria, unde au ascultat un concert de cântece patriotice şi de bătut toaca, concert susținut de copiii din Parohia Victoria, dirijaţi de PC. Pr. Mihai Smădu.

În data de 21 aprilie 2016, Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” – Nord – organizează pelerinaj la Prislop – Lainici și Tismana, pe urmele Sf. Nicodim, Sf. Irodion şi Părintelui Arsenie Boca. Delegat, organizator, coordonator și ghid este, ca de obicei, părintele Alexandru-Cristian Bănuţă.