Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Accident SPECTACULOS, la Nicolae Bălcescu, Vâlcea! Persoană încarcerată, salvată de Pompieri

Accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu, pompierii au salvat o persoană încarcerată

În urmă cu puțin timp, două mașini au fost implicate într-un accident rutier spectaculos în localitatea Nicolae Bălcescu, ce se putea finaliza cu o tragedie. Salvatorii vâlceni au intervenit de urgență si au reusit să scoată o persoană încarcerată, la timp.

Protagoniștii sunt doi bărbați, de 55, respectiv 45 de ani, – acesta fiind si cel ce a suferit răni serioase.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au ieșit negative.

ISU Vâlcea informează :
Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Nicolae Bălcescu.
S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SAJ.
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului a rezultat o victimă încarcerată (sex masculin).
Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o, conștientă, echipajului medical, în vederea asigurării prim ajutorului și a transportului la spital.
Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.