Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Politia Romana

FOTO: Traficanţi de droguri, reţinuţi de DIICOT

foto Politia RomanaCinci traficanţi de droguri au fost reţinuţi după ce poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT au descins la locuinţele lor. Percheziţiile au avut loc miercuri, 1 iulie 2015.

Oamenii legii au vizat destructurarea unei grupări infracţionale specializată în trafic de droguri, ei făcând percheziţii în opt locaţii din Bucureşti, Piteşti şi din localitatea Stâlpeni, judeţul Argeş.

Conform poliţiştilor şi procurorilor, suspecţii au acţionat încă de la începutului anului 2015, când au cumpărat mai multe cantităţi de droguri de pe raza municipiului Bucureşti, pe care ulterior le-ar fi porţionat şi revândut pe raza municipiului Piteşti şi a localităţilor Bascov şi Stâlpeni.

„În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit droguri, cântare şi alte ustensile folosite la dozarea şi consumul de droguri, diferite sume de bani, provenite, telefoane mobile şi cartele SIM. În seara zilei de 2 iulie a.c., în continuarea cercetărilor, poliţiştii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 21 de ani, din Bucureşti, în timp ce vindea droguri, în municipiul Bucureşti.

La sediul D.I.I.C.O.T – S.T. Piteşti au fost conduse, pentru audieri 26 de persoane. Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore” – se arată în comunicatul Poliţiei Române.