Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto facebook

MARCEL IUREȘ, actorul care joacă la Hollywood, pe scena teatrul ARIEL din RÂMNICU VÂLCEA

foto facebookMarcel Iureş a urcat, vineri seară, pe scena de la Cinema Geo Saizescu din Râmnicu Vâlcea, în cadrul festivalului de teatru „Râmnic Inter Fest”, ediția a VI-a, 2016, a împărtăşi spectatorilor povestea faimosul personaj născocit de Ion Creangă, Ivan Turbincă.

Absolut fabulos, absolut fantastic, unul dintre cei mai buni actori români ai tuturor timpurilor, Marcel Iureș a interpretat pe rând pe Dumnezeu, Sfântul Petru, Moartea, Scaraoschi, Ivan Turbincă şi Omul străzii.

Piesa de teatru „Absolut!”, în regia lui Alexandru Dabija, a fost una dintre cele mai aşteptate reprezentații din cadrul Festivalului de teatru „Râmnic Inter Fest”, ediția a VI-a, 2016

Marcel Iureș este unul dintre cei mai talentați actori români, care a reușit și la Hollywood, el jucând în mai multe filme, alături de actori celebri precum Tom Cruise sau George Clooney.

După 1995, Marcel Iureș a ajuns la Hollywood, unde a jucat în ”Misiune: Imposibilă” (”Mission: imposible”, 1996), alături de Tom Cruise, în”Pacificatorul” (”The Peacemaker’‘, 1997), împreună cu Nicole Kidman și George Clooney, în ”Războiul lui Tom Hart’‘, 2002, avându-i ca parteneri pe Bruce Willis și Colin Farrell.