Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Salata Nicoise

Ce vă trebuie? 6 buc. roşii cherry, 100 g fasole verde păstăi, 2 buc. ardei gras verde, 1 buc. ceapă roşie, 200 g ton bucăţi în suc propriu, 100 g mix măsline, 3 buc. ouă, 1 căţel usturoi, 4 linguri ulei de măsline.

Cum se prepară? Fierbeţi fasolea, cartofii şi ouăle. Tăiaţi fasolea verde în bucăţi de 3 cm. lungime iar cartofii, roşiile şi ardeii în cuburi. Ceapa se taie rondele, ouăle se feliază iar busuiocul se taie mărunt. Păstraţi un gălbenuş de la ouăle fierte pentru a prepara sosul. Într-o salatieră puneţi un strat de cartofi, deasupra un strat de fasole verde, apoi roşiile, ceapa, ardeiul gras şi presăraţi usturoiul tăiat mărunt. Adăugaţi tonul mărunţit, măslinele şi feliile de ou. Condimentaţi cu sare şi piper.

Poftă bună!