Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Musaca de cartofi cu carne tocată

Ce vă trebuie? În primul rând 800 de grame de cartofi, 500 de grame de carne tocată, 100 de grame de caşcaval, 1 ceapă mare, 2 căţei de usturoi, 2 roşii pasate, pastă de tomate, pătrunjel, sare şi piper.

Cum se prepară? Se curăţă cartofii şi se taie rondele. Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei. După ce prinde puţină culoare, se adaugă şi carnea tocată. Se lasă aproximativ 15 minute, iar spre final se adaugă roşiile pasate, usturoiul mărunţit, pătrunjelul, sarea şi piperul. Într-o tavă se aşează un rând de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se aşează ultimul rând de cartofi. Pe deasupra se rade caşcaval, iar apoi se toarnă pasta de tomate diluată cu apă. Se bagă la cuptor. Poftă bună!