Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

1 IULIE 2016: Policlinica Familiei Tale Sofianu se deschide la RÂMNICU VÂLCEA

Foto: arhiva Vocea ValciiO nouă policlinică se va deschide în data de 1 iulie 2016 în Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre Policlinica Familiei Tale Sofianu, care va funcţiona în fostul sediu al Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea din centrul oraşului.

Reprezentanţii Policlinicii Familiei Tale Sofianu din Râmnicu Vâlcea le-au făcut o surpriză deosebită celor peste 220 de copii care au participat la Festivalul „Flori de Cântec Românesc”, care a avut loc în perioada 27 – 28 mai 2016, oferindu-le un card de sănătate, în baza căruia pot beneficia în perioada 1 -31 iulie 2016 de un consult gratuit la specialitatea pediatrie.

La momentul de premiere al festivalului a participat şi dr. Camelia Teodorescu, care le-a vorbit părinţilor şi copiilor prezenţi în sală despre ce doresc să realizeze o echipă de medici tineri şi dinamici la Râmnicu Vâlcea, odată cu inaugurarea Policlinicii Familiei Tale Sofianu.

„Vreau să menţionez faptul că policlinica va avea sediul în centrul oraşului Râmnicu Vâlcea, pe strada Carol I, nr. 17 (fostul sediu al Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea).

În cadrul acestei policlinici echipa interdisciplinară de specialişti va asigura consultul de specialitate, investigaţii paraclinice, analize de laborator, asigurând practic toată partea care ţine de aceste consulturi, partea de diagnostic şi de răspuns la tratament.

Care este noutatea cu care vine această policlinică este asistenţa pediatrică continuă pe care o vom asigura în incinta policlinicii noastre, 24 din 24 de ore, 7 din 7 zile, iar alături de această asistenţă continuă vom avea cea mai mare bază de recuperare medicală din toată Oltenia, recuperare pediatrică, în special pentru copiii cu dizabilităţi locomotorii şi nu în ultimul rând pentru copiii cu deficienţe neuropsihomotorii.

Echipa interdisciplinară va fi formată din medici specialişti, parte din ei, la fel ca mine, aduşi din centre universitare de renume naţional, fizikinetoterapeuţi, kinetoterapeuţi, asistenţi medicali generalişti etc.

În incinta policlinicii vom avea un punct de recoltare sangvină, care acoperă o arie largă de analize. Vom mai asigura şi partea de radiologie digitală, ecografii abdominale pentru copii, ecografii de şold, de cord. Spitalul nostru are singurul aparat neuro-audio…. din toată Oltenia.

Şi pentru adulţi vom asigura analiza şi tratamente pentru osteoporoză, avem aparatură 3 şi D.

Îmi face o reală plăcere să vă invit în calitate de părinţi ai acestor minunaţi părinţi să ridicaţi un card de sănătate, pe care vrem să-l punem la dispoziţia dvs., asigurând în perioada 1 – 31 iunie 2016 un consult gratuit la specialitatea pediatrie, acest consult fiind asigurat doar în incinta policlinicii familiei tale.

Ştiu că în aceste zile sănătatea este un domeniu atât de contestat în România, dar vă asigur că importanţa copiilor noştri este pe primul plan şi nu vom face compromisuri şi nici rabat de la calitate în sistemul sanitar autohton”, a spus dr. Camelia Teodorescu.