Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VEZI AICI subiectele de BAC la BIOLOGIE!

Astăzi, elevii claselor a XII-a, au susținut o altă probă de Bacalaureat!

Elevii care provin din profil real, profil tehnic, profil resurse natural şi protecţia mediului sau profil militar pot susţine examen din discipline precum fizică, chimie, biologie sau informatică.

În schimb, elevii care provin din profil umanist, pedagogic, teologic, artistic, etc. pot susţine examen din discipline precum geografie, filosofie, logică, economie, psihologie sau sociologie.

La BIOLOGIE, subiectul I punctul A elevii au avut de completat un enunț. La punctul B au trebuit să dea două exemple de grupe de plante cu caracteristicile acestora. La punctul C elevii au primit grilă.

La subiectul II, punctul A elevii au avut de scris despre ateroscleroză și rolul venelor pulmonare. La punctul II B elevii au avut de răspuns la câteva întrebări despre încricișarea pomilor fructiferi.

La subiectul III, punctul 1 elevii au avut de răspuns la mai multe cerințe legate de țesuturile vegetale sau animale. La punctul 2, candidații au avut de răspuns la mai multe cerințe legate de organele de simț și sistemul nervos la mamifere. 

Subiectele de BAC la BIOLOGIE : ⬇️