Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Una din noile achiziţii ale CSM Râmnicu Vâlcea spune: Trebuie să ne mobilizăm şi să facem treabă bună!

Unul dintre fotbaliştii care a fost transferat de CSM Râmnicu Vâlcea este Răzvan Dâlbea. El a fost dorit în mod special de antrenorul Alex Pelici, pentru că este un experimentat mijlocaş central, dar şi pentru că este un tip ambiţios, care poate aduce un plus de valoare în locul „Viperelor albastre”.

Răzvan Dâlbea a jucat ultima dată la Unirea Târlungeni, iar în cariera sa a mai trecut pe la Corona Braşov, FCM Târgu Mureş, Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu. La primul său antrenament din Zăvoi, mijlocaşul a declarat că a ales că semneze cu echipa vâlceană pentru că i-a plăcut proiectul de la CSM Râmnicu Vâlcea.

„Am venit pentru că îl cunosc bine pe Alex Pelici, îi ştiu ambiţiile. Mi-a plăcut şi modul în care a pus problema conducerea clubului. Am lucrat cu Alex şi la Sibiu, acolo nu s-a terminat bine, dar problema nu a fost la noi, a fost la conducere, noi ne-am făcut datoria pe teren. Ştiu lotul de aici, sunt jucători buni şi rezultatele s-au văzut, echipa a terminat anul trecut pe locul 2. Trebuie să ne mobilizăm şi să facem treabă bună şi în partea a doua a sezonului” – a spus Răzvan Dâlbea.