Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook/ LicArt

A început Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni

Foto: facebook/ LicArtA început o nouă ediţie, a 15-a, a celui mai mare concurs de arte – LicArt, coordonat de omul de cultură şi jurnalistul Radu Herjeu.

Asta înseamnă că, dacă eşti licean, îţi place să faci fotografii sau scrii poezii, locul tău e la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni. Deci trebuie să intri imediat pe www.licart.ro şi să te înscrii.

Motive pentru a participa ar fi destule. Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiţii (anul trecut ele au depăşit 15.000 de lei). Şi cu numărul de participanţi. Anul trecut au fost peste 1500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut şi apreciat pentru talentul tău. Să continuăm cu posibilitatea de a interacţiona cu tineri din toată ţara şi cu şansa de a merge în cea mai tare Tabără de Creaţie! Toţi finaliştii merg o săptămână la munte, la work-shop-uri şi distracţie!

Nu întârzia să devii licartist, înscriindu-te în cea mai tare competiţie, la una sau la ambele secţiuni – poezie şi fotografie (cu categoriile alb-negru, portret şi diverse)!

LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Tineretului!