Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tânăr de 18 ani, suporter al echipei Dinamo Bucureşti, ucis de un stelist

Adrian Daniel Matei, un suporter dinamovist în vârstă de 18 ani, a fost ucis în timp ce se întorcea de la meciul Steaua – Dinamo, în urma unei altercații care a avut loc în apropierea parcului Titan din București. După meciul de fotbal dintre FCSB – Dinamo, suporterul dinamovist a fost lovit în cap cu o sticlă de un suporter de la Steaua.

Tânărul ar fi intervenit pe drumul spre casă, după finalul meciului, într-un conflict în care ar fi fost implicați mai mulți steliști și un dinamovist. Adrian ar fi fost lovit în cap cu o sticlă de către un stelist, din spusele unui martor. A intrat în comă, iar ieri s-a anunțat decesul tânărului dinamovist. Suporterul de 18 ani a suferit un hematom cerebral sever și a fost operat de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din București, însă nu a mai putut fi salvat.

Adrian Daniel Matei, cunoscut printre prieteni şi sub numele de Buburuza, făcea parte din echipa de hochei pe iarbă CS Antilopa și era elev în clasa a XII-a la Liceul „Anghel Saligny” din Capitală, fiind singurul copil al familiei.

Un comunicat publicat pe site-ul Poliției Române informează că au fost efectuate audieri și investigații, iar cercetările vor continua pentru a fi stabilite împrejurările în care a avut loc agresiunea și identitatea celor implicați.