Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: csmrmvl.ro

Juniorii de la CSM Râmnicu Vâlcea au câştigat „Cupa Constantin Brâncuşi”

Foto: csmrmvl.roCSM Râmnicu Vâlcea are juniori talentaţi, la toate grupele de vârstă. Dovadă stă faptul că, zilele trecute, echipa de juniori 2006 a clubul sportiv din municipiu a reuşit să câştige trofeul pus în joc la „Cupa Constantin Brâncuşi”.

Această competiţie a fost organizată de Pandurii Târgu Jiu, iar la final antrenorul juniorilor vâlceni, Marius Pufu, s-a declarat complet satisfăcut de prestaţia elevilor săi.

Echipa de juniori 2006 a CSM Râmnicu Vâlcea a câştigat primul joc contra celor de la Pro Junior Craiova, cu scorul de 4-1. În cel de-al doilea meci au remizat, 5-5 contra gazdelor, după ce au condus de trei ori. Însă, juniorii din Râmnicu Vâlcea au intrat în finală, unde s-au impus cu scorul de 6-5 în meciul contra Luceafărul Severin, după prelungiri şi executarea loviturilor de la 11 metri.

Lotul CSM Râmnicu Vâlcea a fost: Ştefan Abănăriţei, Andrei Butuşină, Dennis Tudorescu, Frederico Bleotu, Rareş Orbişor, Richard Rotaru, Mihai Dobre, Alex Surdu, Ştefan Smaranda, Eduard Bucă, Robert Dascălu şi Rareş Becşenescu.

„Sunt mulţumit de progresul acestor copii. În ultima perioadă ei au reuşit să obţină o serie de rezultate foarte bune. La Târgu Jiu a fost un turneu puternic şi copiii s-au descurcat de minune. Acum aşteptăm meciurile din campionatul de juniori E, în martie” – a declarat, pentru site-ul csmrmvl.ro, tehicianul Marius Pufu.