Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Viața din România… Pentru că preferă închisoarea pentru confortul asigurat, un bărbat și-a omorât fratele

Un bărbat din comuna ieşeană Mirosloveşti, recent eliberat din închisoare, a comis o nouă crimă pentru a se putea întoarce în spatele gratiilor. De această dată, victima a fost chiar fratele său.

Primarul din Mirosloveşti, Constantin Cojocariu, a declarat că ucigaşul ar fi spus prin comună că ar vrea să revină cu orice preţ la puşcărie. „Autorul abia a ieşit din puşcărie. A stat vreo 5-6 ani pentru că a omorât un om de aici, de la noi. Acum, l-a omorât pe fratele lui. Din ce am înţeles, el spunea mereu: «Trebuie să mai omor pe cineva ca să mă duc înapoi». Localnici spuneau că l-au auzit când spunea că e bine la puşcărie şi că trebuie să se ducă înapoi. Acum, din ce am înţeles, s-ar fi certat de la bani. Ei lucrau ca văcari şi cine ştie la ce neînţelegeri au ajuns… Oricum provin dintr-o familie dezorganizată”, a spus edilul, citat de BZI.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit mărturiilor oamenilor din Miroslovești, bărbatul ar fi spus prin comună că la închisoare dispune de tot ce îi trebuie, iar în libertate nu are masă, nu are casă.