Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM se reuneşte pe 15 iulie

Potrivit ziarului patronat de Adrian Mititelu, gruparea din Zăvoi va primi la finalul acestei săptămâni dreptul de a juca în Liga I

Conducerea CS Municipal a decis să mai amâne încă o săptămână reunirea lotului, a doua din această vară. Vă reamintim că săptămâna trecută elevii lui Erik Lincar au fost chemaţi la stadionul din Zăvoi, în speranţa că FRF va decide ca CSM să promoveze în primul eşalon, în dauna craiovenilor de la CSU. După ce Adunarea Generală a validat afilierea CraiOlguţei dar şi dreptul de a juca în primul eşalon, Lincar şi compania i-au trimis pe vâlceni în vacanţă din nou, după o săptămână de pregătiri şi un prim meci amical cu FC Clinceni. Astfel, pregătirile vor fi reluate pe 15 iunie, tot în Zăvoi, urmând ca la finalul lunii să se plece în cantonamentul montan de la Braşov. Până la startul sezonului în Liga a II-a, CSM va juca o serie de partide amicale.

Ziarul lui Mititelu ne dă speranţe

Pe site-ul ziarului patronat de Adrian Mititelu, unul dintre contestatarii vehemenţi ai echipei CSU, a fost publicat un articol în care se spune că CS Municipal va primi drept de promovare vineri, 11 iulie, după şedinţa Comitetului Executiv Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. ” În Liga I va juca CSM Rm. Vâlcea, deoarece această echipă întruneşte condiţiile legale şi de fair-play sportiv pentru a promova în primul eşalon. După terminarea Adunării Generale, reprezentanţii CSU Craiova, îmbătaţi de votul afilierii definitive, s-au şi văzut jucând în Liga I. Decizia pentru stabilirea echipelor participante în viitoarea ediţie a Ligii I o va lua Comitetul Executiv în data de 11 iulie 2014, dată când este programată întrunirea acestui for de conducere şi care are pe ordinea de zi validarea clasamentelor, Liga I şi implicit stabilirea echipelor participante în sezonul 2014-2015.

Editie.ro deţine în EXCLUSIVITATE informaţia că 10 membri din cei 14 ai Comitetului Executiv al FRF NICI NU VOR SĂ AUDĂ de posibilitatea ca ei să semneze intrarea în competiţia Ligii I a CSU Craiova, deoarece sunt puşi la curent cu repercursiunile acestei decizii. Membrii Comitetului Executiv sunt informaţi cu privire la faptul că în Adunarea Generală a FRF din 28 iunie 2014, la punctul 12 ce face obiectul afilierii definitive a CSU Craiova, acest club a primit VOTUL PENTRU AFILIEREA DEFINITIVĂ cu toate drepturile ce decurg din participarea la competiţie stabilite în ROAF, însă în nici un caz Adunarea Generală nu a hotârât vreo derogare cu privire la CSU Craiova în ceea ce priveşte prevederile imperative stabilite de ROAF, dar mai ales de STATUT, art. 54 obigativitatea minimă de trei ani de afiliere pentru a evolua în Liga I.”