Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TRAGEDIE la ROŞIILE: Un taur fioros şi-a omorât stăpânul!

Un bărbat din localitatea Roşiile, judeţul Vâlcea, a fost omorât de propriul taur. S-a întâmplat în seara zilei de marţi, 10 noiembrie 2015, când fiul familiei Pasăre se întorcea de la pădure şi a dorit să dea jos harnaşamentul de pe taurul ce era înhămat la căruţă. La un moment dat însă, taurul fioros s-a întors spre Vasile Pasăre – 50 de ani, şi l-a împuns cu coarnele în claviculă, iar mai apoi în femur.

Din fericire, în ajutorul bărbatului au sărit vecinii, care l-au scos din curte şi au chemat de urgenţă o ambulanţă. Între timp însă, tatăl lui Vasile, Gheorghe Pasăre – 75 de ani, a dorit şi el să liniştească taurul agitat, care deja fugise pe un deal din apropiere. Numai că, în momentul în care a ajuns acolo, animalul s-a năpustit şi asupra lui şi l-a lovit de atâtea ori cu coarnele încât l-a omorât pe loc.

În ceea ce-l priveşte pe bărbatul de 50 de ani, acesta a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul din Craiova, însă se pare că el este în stare critică.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, taurul ucigaş a fost omorât de pădurarul din localitate, iar veterinarul a luat cadavrul animalului pentru a-l valorifica şi a-i despăgubi pe proprietari.