Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ROMEO RĂDULESCU – PRIMAR PENTRU NORMALITATE

Primarul Rădulescu este preocupat de înfrumuseţarea Râmnicului

După ce  şi-a lansat candidatura la Primăria Râmnicului într-un mod total diferit decât au făcut-o celelalte partide, printr-o acţiune de voluntariat care a presupus înfrumuseţarea unui parculeţ din zona Nord, primarul Romeo Rădulescu şi echipa sa au continuat această activitate în zona de Sud a municipiului. „Normalitate. Acesta este principiul după care ne vom desfăşura toată campania electorală care îndrumă spre voluntariat, care ne responsabilizează, pentru că aşa trebuie să fim noi, mai responsabili decât ceilalţi cetăţeni ai oraşului, deoarece noi îi reprezentăm. Avem un oraş frumos, pe care trebuie să-l iubim, un oraş care trebuie să fie curat. Însă niciodată nu o să fie cineva care să vină să-ţi facă curat acasă, întotdeauna trebuie să te îngrijeşti să-ţi faci curat.  Suntem deja la a patra acţiune de voluntariat de o asemenea amploare. După ce am înfrumuseţat  faleza râului Olăneşti şi încă două părculeţe, în Ostroveni şi în Nord,  acum am vopsit gărduleţele care delimitează artera rutieră de trotuar pe Calea lui Traian Sud. Le mulţumesc colegilor mei de la PDL care au participat la această acţiune de voluntariat, dar şi celolalţi oameni care au îmbrăţişat ideea noastră de a face campanie muncind în folosul comunităţii din Râmnicu Vâlcea. Prioritatea mea numărul 1, în mandatul următor, va fi să avem un Spital Municipal, dar un punct important din programul meu electoral se referă şi la încurajarea voluntariatului. Cred că este cea mai bună metodă de a arăta oamenilor că avem un singur scop, vrem să continuăm modernizarea municipiului Râmnicu Vâlcea. Avem o echipă puternică, o echipă care a arătat că poate să facă performanţă în acest oraş”, a declarat candidatul PDL pentru Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Şi în perioada următoare PDL Râmnicu Vâlcea va avea acţiuni de voluntariat care presupun înfrumuseţarea unor zone de interes public.

*****************************************************************************************************************************************

• Graţie implicării primarului Romeo Rădulescu

Şcoala Generală nr. 10 are acum un teren de sport sintetic

La finele anului trecut, primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, promitea că Şcoala Generală Nr.10 din municipiu va avea un nou teren de sport. Aşa cum era de aşteptat, edilul şi-a onorat promisiunile făcute, iar zilele trecute, în prezenţa viceprimarului Cosmin Constantinescu, precum şi a câtorva consilieri municipali, Romeo Rădulescu a inaugurat noul teren sintetic al unităţii de învăţământ despre care aminteam în rândurile de mai sus.

Până acum, municipalitatea a inaugurat cinci noi terenuri de sport, urmând ca în perioada care urmează să fie tăiată panglica şi la cel de la Şcoala Generală Nr. 4, „Nu va rămâne în acest an nicio şcoală fără teren de sport sintetic. Mă bucur că reuşim să facem acest lucru într-o perioadă destul de delicată din punct de vedere financiar. Este important ca noi să avem copii campioni. România stă în continuare pe podium la anumite sporturi şi asta arată că sistemul de învăţământ din ţară oferă condiţii. Noi, zic eu, oferim condiţii destul de bune pentru copiii din municipiul Râmnicu Vâlcea. O să încercăm să facem şi celelalte terenuri adiacente şcolilor, pentru diferite activităţi. Vreau să mulţumesc domnului director al Şcolii Generale Nr. 10 pentru sprijin. A fost alături de noi şi ne-a ajutat în aceste zile. Mulţumesc tuturor colegilor mei, Consiliului Local şi Inspectoratului Şcolar”, a declarat primarul Romeo Rădulescu.

****************************************************************************************************************************************

• Primarul Rădulescu are grijă de cei mici

S-a dat în folosinţă un nou loc de joacă la internatul Liceului „Henri Coandă”

Continuând seria inaugurării locurilor de joacă, primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, a dat în folosinţă unul nou, modern, la locuinţele sociale de la internatul Liceului „Henri Coandă” din cartierul Nord. „Acum un an discutam de locuinţele sociale de la internatul Liceului „Henri Coandă”. Iată că ele sunt date în folosinţă. Am promis acest loc de joacă pentru că aici sunt foarte mulţi copii şi iată că acum îl au. Anul acesta vom încerca să mai transformăm un cămin de elevi în locuinţe sociale, deoarece sunt foarte multe cereri şi consider că este cea mai rapidă soluţie pentru rezolvarea acestor probleme. Vom acorda în continuare o atenţie sporită celor care au nevoie de sprijin din partea societăţii şi a statului şi, la fel, o să acordăm o atenţie sporită copiilor care trebuie să aibă locuri de joacă ferite de circulaţia auto şi de zonele cu infracţionalitate”, este de părere primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu.