Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Premierul Ponta acuză „linşarea mediatică” a surorii şi mamei sale

În dosarul de corupţie al lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, au fost chemate la audieri la DNA Ploieşti, în calitate de martori şi mama şi sora premierului. Acesta a reacţionat dur şi a acuzat presa că le „linşează mediatic” pe mama şi sora lui.

„Este o mare suferinţă pentru mine să văd că sora şi mama mea sunt linşate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic. Le iubesc şi o sa le fiu alături toata viaţa aşa cum îmi sunt şi ele, şi as vrea să am şi eu şi surorile mele tăria de caracter şi echilibrul pe care mama le-a dovedit în toţi cei 72 de ani ai ei!”, a postat pe Facebook Victor Ponta.

Alexandra Herţanu s-a prezentat în dimineaţa zilei de joi la DNA Ploieşti şi a dat declaraţii în dosarul în care soţul ei, Iulian Herţanu, arestat preventiv, este cercetat de procurorii anticorupţie pentru fraudă cu fonduri UE şi organizarea unui grup infracţional.

Citată a fost şi mama premierului, Cornelia Naum, însă aceasta a comunicat anchetatorilor că starea sa de sănătate nu-i permite să dea declaraţii.

Cele doua deţin o firmă, iar procurorii ar putea dori să verifice daca aceasta a fost utilizată de Iulian Herţanu în comiterea de infracţiuni de corupţie.