Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ORBAN IESE LA ATAC: Se ascut săbiile în marele PNL

La numai o zi după ce Klaus Iohannis a depus jurământul în Parlament, mutându-şi domiciliul la Cotroceni, în marele PNL apele au început să se învolbureze. Primul care a ieşit la atac este Ludovic Orban, care a spus că se va bate „cu toate armele din dotare” ca Vasile Blaga să nu pună mâna pe PNL.

„Nu mai suntem numai noi PNL, dacă am fi fost numai noi și am fi făcut o alegere greșită, am fi putut repara alegerea greșită, acum o alegere de data asta când nu suntem numai noi s-ar putea să ne afecteze într-un mod pe care să nu putem să-l mai reparăm. M-am uitat în ultimele două săptămâni la TV și am văzut că în emisiunile de prime-time, în conferințe de presă, apar foștii membri ai PDL care vorbesc în unumele PNL. Eu nu mă simt reprezentat în acest mod, eu nu cred că sarcina marelui PNL poate fi construită astfel. PNL are o tradiție istorica, are un blazon, are niște valori, niște principii fundamentale, care trebuie apărate și apărate așa cum nu au mai fost apărate până acum, la cel mai înalt nivel al PNL.”, a spus Orban în ședința Biroului Politic Național în care Alina Gorghiu a fost aleasă în funcția de președinte al partidului , conform Stiripesurse.ro.

Ludovic Orban este decis să nu lase nimic democrat-liberalilor, spunând că nu PDL ar trebui să dea premierul, că nu este normal ca PDL-iștii să apară la TV asumându-și blazonul PNL.

„Mă voi bate pentru fiecare președinte de filială județeană, indiferent dacă este într-un județ în care PNL se află mai bine sau mai rau decât fostul PDL să ajungă președintele filialei marelui PNL și mă voi bate cu toate armele din dotare, sacrificând chiar și interese de imagine sau interese de altă natură. Mă voi bate ca fiecare grup parlamentar să fie condus de un liberal. Mă voi bate ca în spațiul public cât mai mulți membri ai fostului PNL să fie aceia care transmit mesajele partidului. Și mă voi bate, nu în ultimul rând, ca cel care conduce Guvernul României să fie un membru al PNL.”, a mai spus vicepreședintele PNL.