Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Nicolae şi-a văzut visul cu ochii: A ajuns şef de scară!

PROMOVARE. Ion Nicolae nu se dezminte! Troglodit a fost, troglodit rămâne! După ce a încercat să ajungă şef pe la mai toate partidele judeţene, de unde a fost scos pe uşa din dos, cu huiduieli, Nicolae nu a renunţat la ideea de a fi şi el şef peste ceva. Omul are şefia în sânge, ce să zicem, şi nu s-a lăsat până nu a ajuns şef de… scară. Dar nu asta ar fi totuşi problema. Odată uns şef, „Dintele de aur” le face greutăţi locatarilor care  nu-i sunt pe plac.

Cum necum, Nicolae şi-a văzut visul cu ochii şi a ajuns şi el şef peste ceva, adică şef de scară de bloc. Mare ne-a fost uimirea când am aflat, mai ales că ştiam bine că acesta locuieşte la casă, că doar mult s-a mai zbătut el în campania electorală din 2008, să pună euro peste euro şi să-şi cumpere căsuţă în buricul târgului. După campania electorală din 2008, când Nicolae era mare şi tare pe la liberali, acesta a reuşit să „agonisească” destul de mulţi bani pentru a-şi cumpăra şi renova o casă pe strada Ferdinand din municipiu. Numai că, iată, acum aflăm despre Dinte că locuieşte în blocul 7 din zona Traian lângă dispeceratul CET Govora şi le face viaţa amară vecinilor de pe scară. Recent, Nicolae nu şi-a dat acordul ca proprietarii unui apartament dintr-un bloc al respectivei asociaţii de proprietari să-şi pună centrală proprie, deşi aceştia aveau toate aprobările şi avizele necesare de la CET Govora. Dintele şi-ar fi motivat decizia că, vezi Doamne, 2 din cei 4 vecini de la care erau necesare semnături, sunt plecaţi în străinătate. Oamenii au renunţat deja la idee, însă nu putem să nu ne minunăm cum l-au votat locatarii blocului şef de scară! E peste puterea noastră de înţelegere. Sincer!

A pierdut postul de consilier judeţean

Ultima expulzare a lui Nicolae e destul de recentă, la sfârşitul lunii august 2012, când acesta a fost nevoit să părăsească fotoliul de consilier judeţean, ca urmare a deciziei liderilor PP-DD Vâlcea, partid pe listele căruia a candidat pentru această funcţie, de a-l exclude din rândurile acestei formaţiuni politice. „Dintele de Aur” se face vinovat, în opinia conducerii PP, de grave încălcări ale statutului partidului, fiind, deopotrivă, acuzat că nu a ştiut să relaţioneze cu colegii. Astfel, în şedinţa CJ, consilierii judeţeni au votat excluderea lui Nicolae din rândurile lor. Personajul nu e la prima abatere, el fiind data afară şi din Consiliul Local, pe vremea când era înregimentat politic la PNL, pentru că şi-a turnat la presă colegii de serviciu. În 2010, liberalii vâlceni cu putere de decizie din partid au votat, în cadrul unei şedinţe a Biroului Politic al PNL, suspendarea din partid pentru o perioadă de un an a consilierului municipal, Ion Nicolae. Motivul? Nicolae a fost acuzat că a dat presei un document intern de partid. „Dintele de Aur” a negat cu vehemenţă că documentul ar fi parvenit presei în urma unor întâlniri pe care le-a avut cu câţiva jurnalişti şi a declarat că, de fapt, i se căuta de multă vreme un pretext care să conducă la tragerea sa pe linia moartă în partid.

Dintele are la activ multe excluderi

După ce a făcut o haltă şi la UNPR, unde a vrut să ajungă preşedinte dar nimeni nu l-a vrut în această funcţie, Ion Nicolae s-a înscris în PP-DD, ajungând, spre fericirea sa, şeful acestei organizaţii de partid. Dedându-se la fel de fel de matrapazlâcuri, după cum îi stă în caracter, „Dintele de Aur” a fost gonit şi din acest partid, primind un „cadou” de zile mari din partea pepedediştilor: excluderea din partid şi retragerea sprijinului politic. Prin urmare, el a pierdut fotoliul de ales judeţean, acum trebuind să se reorienteze politic, în cazul în care mai există vreo formaţiune politică care şi-ar dori să-l mai „adopte”.

MAGDA POPESCU