Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA are ministru în guvernul Dăncilă! Bogdan Matei a preluat Ministerul Sportului

PSD Vâlcea dovedește că ține pasul cu vremurile și că după ani de zile Vâlcea ajunge să conteze și în politica mare. Președintele PSD, Constantin Rădulescu, a reușit să-și convingă colegii din CExN să-l susțină pe Bogdan Matei pentru portofoliul de la Sport. Senatorul vâlcean ocupî, începând de astăzi, 19 noiembrie 2018, funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, în locul Ioanei Bran. Este a doua reuşită la nivel înalt obţinută de organizaţia PSD Vâlcea, după ce George Mihăilescu a fost propulsat, în urmă cu o lună, în fruntea Romsilva.

Constantin Bogdan Matei a depus jurământul de învestitură ca ministru al Tineretului şi Sportului la Palatul Cotroceni în data de 20 noiembrie 2018. Noul ministru al Tineretului și Sportului a comis o mică gafă la ceremonia de la Palatul Cotroceni. Din cauza emoțiilor, a uitat să semneze documentele de preluare a portofoliului, așa cum prevedea protocolul. Constantin Bogdan Matei a fost salvat imediat de către colegii săi, care i-au șoptit „Semnează”.

”Am depus jurământul pentru funcția de ministru al Tineretului și Sportului. Mandatul de ministru mă bucură, mă onorează și mă responsabilizează în egală măsură. Îmi voi dedica toată priceperea pentru a duce la îndeplinire programul de guvernare prin proiecte care vor face ca tinerii și sportul românesc să se bucure de respectul și de recunoștința tuturor. Cea mai de preț lecție pe care ne-o oferă sportul este că prin încredere, ambiție și muncă avem posibilitatea să depășim orice barieră. Le mulțumesc pentru susținere colegilor din Comitetul Executiv Național, președintelui PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu și familiei PSD Vâlcea!”, susține senatorul Bogdan Matei.

Președintele PSD Vâlcea înscrie în Liga mare a politicii

”Mulţumesc deosebitei noastre echipe de parlamentari PSD de Vâlcea pentru modul cum ne reprezintă şi pentru susţinerea totală a proiectelor destinate vâlcenilor!
Consilierilor judeţeni PSD, primarilor PSD, tuturor colegilor din PSD Vâlcea le multumesc pentru echipa minunată pe care o avem!
Mulţumesc aliaţilor noştri de la nivelul judeţului!
MULŢUMESC DOMNULUI LIVIU DRAGNEA PREŞEDINTELE PSD!
Mulţumesc tuturor colegilor din CExN!
Numirea colegului nostru Bogdan Matei în GUVERNUL ROMÂNIEI este un moment important în ceea ce eu aş numi … viaţa PSD VÂLCEA!
Un ministru vâlcean în actualul guvern este o victorie a fiecăruia dintre cei menţionaţi!
Să nu îl uităm nici pe George Mihăilescu cel care conduce RNP în această perioadă şi pe care de asemenea îl felicit!
Am spus-o şi o spun că sunt onorat să conduc această organizaţie şi încrederea colegilor mei m-a responsabilizat şi ambiţionat să propun măsuri şi strategii prin care să convingem vâlcenii că acţionăm în logica binelui:
Spitale renovate, în curs de renovare, ăn proiectare;
Unităţi de învăţământ modernizate sau în curs de modernizare;
Infrastructura reabilitată cu bani guvernamentali sau europeni, drumuri aflate în execuţie sau în licitaţie;
Proiecte noi la care se lucrează;
Muzee pentru care s-au atras fonduri guvernamentale şi europene şi care vor intra în lucrări specifice;
Investiţii în infrastructura pentru turismul monahal şi turismul general în VÂLCEA – JUDEŢUL TURISMULUI TOTAL!
Sprijin direct pentru mişcarea sportivă pe diverse domenii la nivel de judeţ;
Sprijin pentru organizarea unor festivaluri culturale populare şi muzicale;
A renăscut în cadrul unui ONG FANFARA JUDEŢEANĂ VâLCEA în care activează aproape integral CADRE MILITARE ÎN REZERVĂ.
Fonduri atrase pentru remedierea efectelor unor calamităţi;
Sprijin şi colaborare alături de primăriile din judeţ pentru atragerea de bani guvernamentali şi europeni;
Fonduri guvernamentale şi europene atrase pentru reabilitarea şi modernizarea unor instituţii de protecţie socială;
ACESTEA SUNT CÂTEVA REPERE DINTR-UN TABLOU în valoare de aproape 10.ooo MILIARDE DE LEI VECHI bani pe care am reuşit să îi atragem ÎN DECURSUL A DOI ANI alături de echipa actuală de la CONSILIUL JUDEŢEAN VÂLCEA!
Continuăm să facem fapte bune pentru vâlceni!”, susține Constantin Rădulescu, preşedinte PSD Vâlcea şi preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.