Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MIRCIA GUTĂU despre SCANDALUL POLITIC de la guvern: Victor Ponta se poartă ca un copil handicapat!

Primarul Mircia Gutău, cel care, la Vâlcea, are o alianţă funcţională cu PSD, se declară siderat de ceea ce se întâmplă la Bucureşti cu guvernarea. În opinia lui Gutău, este inacceptabil că Grindeanu se ţine cu dinţii de scaunul de premier, punând PSD într-o poziţie deloc neconfortabilă, aceea de a depune o moţiune de cenzură împotriva propriului guvern.

Cuvinte grele are Mircia Gutău pentru Victor Ponta, pe care-l consideră principalul vinovat pentru criza politică actuală.

„Mi se pare culmea tupeului ca un om căruia i s-a retras sprijinul politic să se agaţe de post, indiferent de motive. Nu a ajuns nimeni acolo fără susţinere politică. Atâta timp cât partidul îţi retrage sprijinul, trebuie să pleci acasă.

Consider îndreptăţită poziţia lui Liviu Dragnea. Nu ştia nimeni de Grindeanu până să-l ia Dragnea de mână şi să-l pună premier. Mi se pare suspect modul de comportare al lui Victor Ponta, care a fost premierul PSD. Nu se poate să te comporţi ca un copil handicapat. Nu poţi să faci rău partidului care ţi-a dat atâtea: nevasta europarlamentar, socrul tău vicepreşedinte la Curtea de Conturi, tu premier, iar acum să-i întorci spatele. Mi se pare comportament de persoană cu dizabilităţi”, ne-a declarat primarul Mircia Gutău.

De asemenea, primarul Mircia Gutău cosnideră că România nu mai e condusă de partidele politice care câştigă alegerile, ci de păpuşarii din spate, care deocamdată nu se văd.

„Se pare că serviciile joacă un rol important, mai ales după ce am văzut aseară înregistrările de la DNA şi cum se dau comenzile acolo, te îngrozeşti. Coldea are încă mare influenţă, ştiţi cum se spune că oamenii nu ies din sistem decât cu picioarele înainte

România mai are o şansă dacă politicienii care câştigă alegerile degajă forţă şi merg înainte, indiferent de ce se întâmplă. Eu condamn oscilaţiile celor de la putere. Atunci când intri în politică trebuie să nu fii şantajabil. Politicienii nu trebuie să se lase călcaţi în picioare şi să conducă păpuşarii din spate”, a mai adăugat Mircia Gutău.