Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mircea Geoană îi atacă şi pe liberali

Fostul liderul social-democrat, actual preşedinte al PSRo, Mircea Geoană, şi-a arătat nemulţumirea faţă de înţelegerile politice pe seama Codului Fiscal. Printr-un comunicat de presă, Geoană critică PNL-ul, partidul cu care se află sub un acord de colaborare, că a încheiat „pact cu Diavolul”.

Mai exact, şeful PSRo crede că liberalii nu mai fac o politică de dreapta, ci fac politica pesediştilor şi a Guvernului Ponta, o politică care este în dezavantajul cetăţenilor şi în avantajul politicienilor.

„Consensul la care au ajuns astăzi liderii partidelor care au participat la discuția din Parlament pe tema Codului Fiscal nu este altceva decât o nouă confirmare a ordinii neoliberale și a austerității ca politică de stat practicate de PSD și de Guvernul Ponta. Amânarea aplicării Codului Fiscal nu ține de prudență, ci de politicianism, de jocul de culise legat de lupta de putere care sfâșie România și sacrifică interesele românilor. Practic, ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament arată că nu este nicio diferență între Partidul Social Democrat, UNPR și celelalte partide de dreapta, toate militând pentru avantajarea marelui capital pe seama salariaților, pensionarilor și a capitalulului autohton”, spune liderul PSRo, Mircea Geoanăă.