Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MIHAI PERSU: Dragoste cu de-a sila nu se poate!

Liberalii de la municipiu au mai pierdut consilier local valoros, în persoana lui Mihai Persu. În această seară, cu puţin timp în urmă, în cadrul şedinţei Biroului Executiv Municipal, Mihai Persu şi-a dat demisia din toate funcţiile deţinute în cadrul organizaţiei municipale, ca membru în CLEx şi BPM. Practic, Mihai Persu rămâne simplu membru PNL, însă nu pentru mult timp. Sursele noastre ne-au informat că acesta este în negocieri avansate cu PMP, pentru a fi omul lor la Primăria Râmnicu Vâlcea.

De altfel, niciunul dintre actualii consilieri locali al PNL nu a intrat în competiţia pentru un loc pe lista, acest fapt spunând multe despre calitatea competiţiei.

„Spre surprinderea mea plăcută nu duc lipsă de oferte de la alte partide, chiar şi din partea unora de la care nu m-aş fi aşteptat. Dar nu comentez, că nu e cazul. Pentru mine, cel mai convenabil era să intru în continuare consilier pe listele PNL-ului, e normal, am fost acolo şi este firesc, dar dacă s-a dorit altceva, ce să facem! Dragoste cu de-a sila se numeşte viol şi eu nu vreau să intru în categoria asta”, a declarat Mihai Persu.