Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Lista de consilieri PNL nu e stabilită de Gutău!

Preşedintele interimar al organizaţiei municipale a PNL, senatorul Adrănel Cotescu, susţine că lista de consilieri locali liberali pentru Primăria Râmnicu Vâlcea nu va fi decisă exclusiv de Mircia Gutău, acum membru PNL, şi că oamenii fostului primar trebuie să intre în competiţie.

Adrănel Cotescu a mai spus, în cadrul conferinţei de presă a PNL, că a avut mai multe discuţii cu Mircia Gutău şi că acesta este dispus să lucreze în echipă.

„Noi avem pe listă 24 de competitori înscrişi în competiţia internă a partidului, pentru Consiliul Municipal Râmnicu Vâlcea. Dânsul mi-a spus că va veni cu până la 10 competitori care se vor înscrie în această competiţie. Eu vreau să vă rog să înţelegeţi că Mircia Gutău este candidatul nostru pentru fotoliul de primar, numai atât. Restul discutăm despre consilierii locali, sigur şi împreună cu el, dar nu va fi, în nici un caz, o listă pe care o va scoate domnul Gutău şi mi-o va pune mie pe masă, cel puţin nu mie.

Eu i-am spus că treptat îi voi face un transfer de putere, până în 2017, când eu nu mai vreau să candidez ca şi preşedinte al Organizaţiei Municipale. Chiar joi am discutat cu dânsul, trebuia să aducă un număr de persoane care sunt în echipă cu dânsul, să-şi facă înscrieri în PNL şi mi-a spus că nu a putut în această săptămână, dar săptămâna viitoare vor veni şi se vor înscrie în PNL.

Eu i-am spus că după 1 noiembrie îmi va fi foarte greu să mai primesc în competiţie. Dacă nu intră în noiembrie în competiţie, când vor mai intra?”, a declarat senatorul Adrănel Cotescu.