Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL: Buican a dat în bâlbâială!

Co-președintele PNL Vâlcea Cristian Buican este în ultima perioadă tot mai plictisit și blazat. Din păcate pentru el, că deh este politician, sictirul său este evident, iar faptul că alege să respire același aer cu ceilalți muritori de rând, pare, uneori, un efort mult prea mare pentru cel autointitulat șeful județului Vâlcea.

Acest lucru l-am remarcat la manifestările prilejuite de Zilele orașului Băile Olănești, în momentul în care Buican și-a susținut speachul în fața celor prezenți. În plan practic, atitudinea zeflemitoare a lui Buican nu prea se justifică, mai ales că în timpul unui discurs de 5 minute a dat de trei ori cu mucii-n fasole.

Mai întâi, Buican a uitat că se află într-un oraş şi nu într-o comună şi şi-a început discursul salutând oamenii astfel: „Dragi cetăţeni ai com… ai oraşului Băile Olăneşti”.

În fine, momentul jenant a trecut, însă Buican a insistat să iasă în evidenţă şi a reuşit. Le-a spus oamenilor adunaţi în parcul din centrul Olăneştiului că se simte stânjenit la vederea politicienilor. Cam ciudat, pentru că şi dumnealui este tot politician şi încă unul care a prosperat de pe urma politicii.

Mai apoi, Buican a uitat din nou unde se află şi în loc de Olăneşti s-a trezit spunând Călimăneşti.

„Vă spun cu sinceritate că mă simt puţin stânjenit când văd aici o droaie de politicieni în faţa dvs., care sunteţi veniţi aici, în Parcul Central din Olăneşti nu să auziţi discursuri ale politicienilor, ci din contră să vă bucuraţi de un eveniment deosebit al oraşului staţiune Călim… aaa… Olăneşti, de manifestările ocazionate cu prilejul atestării documentare.

Să ştiţi că prezenţa atâtor politicieni, aici, pe această scenă, arată că oraşul Băile Olăneşti este un oraş care reprezintă foarte mult pentru judeţul Vâlcea, aşa cum reprezintă toate staţiunile acestui judeţ”, a spus Cristian Buican.

Mai pe la finalul discursului, politicianul nostru părea că şi-a adus aminte şi unde se află şi de ce şi a punctat importanţa turismului într-un judeţ aproape mort din punct de vedere economic, cum este Vâlcea.

„În ultimii 25 de ani, economia județului Vâlcea a scăzut foarte mult și atunci noi, vâlcenii, ne-am pus speranța în turism. ȘI tocmai de aceea vedeți, în ultima perioadă, atât în Olănești, cât și Călimănești, Govora și în celelalte stațiuni ale județului Vâlcea investiții serioase, care, pe de o parte ajută la creșterea confortului locuitorilor acestor localități, dar mai ales doresc să creeze condiții pentru ca turiștii care vin în stațiunile noastre să se simtă cât mai bine.

Cred că primarii localităților turistice din România, prefectul, președintele CJ au datoria să dacă să facă tot ceea ce le stă în putință pentru ca Vâlcea să devină o perlă a turismului românesc.

S-au făcut primii pași și la Olănești cu sprijinul tuturor factorilor de răspundere atât guvernamentali, cât şi judeţeni”, a mai spus Buican.

Cristian Buican a încheiat într-o notă sentimentală felicitând pe toate lumea şi amintind că mama lui este născută în acest oraş, Măcar din acest motiv şi tot n-ar fi trebuit să facă Olăneştiul COMUNĂ.

„Îl felicit pe domnul primar, pe domnul viceprimar, pe consilierii locali şi îi asigur că îi voi sprijini în continuare, atât cât voi putea, mai ales că ştiţi cu toţii mama mea este născută în acest oraş” a încheiat co-preşedintele PNL.