Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ILIUŢĂ CĂPRARU: Îl susţin pe Constantin Pleşoianu cu toată forţa mea!

PNL are forţă la Drăgăşani şi pentru că în aceea zonă a existat întotdeauna un puternic nucleu de dreapta, dar şi datorită unor oameni, purtători de mesaj de dreapta, care şi-au văzut de treaba lor, considerând că puterea exemplului contează mai mult decât orice manifestare publică.

Avocatul Iliuţă Căpraru din Drăgăşani este unul dintre aceşti oameni, un stâlp al PNL-ului în oraşul dintre vii, care a ales să nu trădeze, cum au făcut alţii, chiar dacă nu a fost nominalizat candidat. Astfel, Iliuţă Căpraru face parte din echipa de susţinere a candidatului PNL, Constantin Pleşoianu, considerând că Drăgăşani are şanse de dezvoltare doar cu o conducere liberală.

„Sunt alături de domnul Constantin Pleşoianu. Îi voi face campanie pentru că eu cred că programul nostru de dreapta este cel care le oferă drăgăşenenilor şansa la o dezvoltare corectă, la investiţii serioase care să aducă în Drăgăşani locuri de muncă bine plătite şi, în general, bunăstarea pe care o merităm cu toţii”, susţine Iliuţă Căpraru.