Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Gutău: ”Vreau ca fetele noastre şi mamele copiilor noştri să nască într-o maternitate de 4 stele”

În faţa a 3000 de oameni, prezenţi în Sala Sporturilor din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău şi-a lansat, joi, 5 mai a.c., candidatura la Primăria Râmnicu Vâlcea, din partea Partidului Ecologist Român (PER).

Cu această ocazie, Gutău a transmis mesajul ca, la alegerile din iunie, cei care îl vor vota să voteze şi listele de consilieri locali şi consilieri judeţeni ai PER: „Am nevoie ca pe 5 iunie să vă prezentaţi masiv la urne şi să votaţi lista de consilieri locali şi lista de consilieri judeţeni. Am nevoie de un consiliu local care să aparţină Partidului Ecologist Român. Am nevoie ca hotărârile de consiliu să se ia pe bandă rulantă şi să nu mai fiţi nevoiţi şi dumneavoastră, şi eu, să asistăm la acel circ din consiliu local, unde primarul şi viceprimarii se schimbă de la o zi la alta, deciziile nu se pot lua, pentru că nu există o majoritate. De aceea, trebuie să mă sprijiniţi.

Vă rog să votaţi listele de consilieri locali şi de consilieri judeţeni ai Partidului Ecologist Român, pentru a avea majoritate, pentru a face cu adevărat cărţile. Numai aşa voi putea veni în faţa dumneavoastră şi să vă spun că absolut tot ce am promis am şi înfăptuit”, a declarat Gutău.

Acesta a precizat că are nevoie, pentru proiectul său de modernizare a unui spital din Râmnicu Vâlcea, de sprijinul Consiliului Judeţean, ca atare, este necesar ca ecologiştii să obţină câţi mai mulţi consilieri în acest for: „Vă rog să le spuneţi prietenilor dumneavoastră din teritoriu să voteze şi lista de consilieri judeţeni. Aceasta, pentru că avem nevoie de sprijin masiv în Consiliul Judeţean Vâlcea, deoarece, în intenţiile mele, este să modernizăm unul din spitalele din municipiu. Mă refer aici, ori la Spitalul nr. 2 ori la Maternitate. Pentru a face investiţii, trebuie ca respectivele clădiri să fie în patrimoniul consiliului local. În momentul de faţă, aceste clădiri sunt la Consiliul judeţean. Eu sunt convins că ei vor fi de acord să ni le cedeze, iar noi să putem atrage fonduri europene – pentru că primăria poate atrage foarte uşor fonduri europene – şi să modernizăm acest spital, în aşa fel încât fetele noastre, mamele copiilor noştri, să nu fie nevoite să meargă să nască la Sibiu sau la Bucureşti. Să avem o maternitate de 4 stele în Râmnicu Vâlcea”.

Comandat de Partidul Ecologist Român – competitor politic; Realizat de: SC PROMEO MEDIA SRL; Cod unic de identificare 21160076.