Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Daniela Oteşanu şi Eugen Neaţă, doi oameni pentru care ÎNDRĂZNEŞTI SĂ CREZI ÎN ROMÂNIA

Cu oameni ca Daniela Oteşanu şi Eugen Neaţă pe lista PSD Vâlcea pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016, parcă îţi vine să îndrăzneşti să crezi în România!

Întreaga listă a PSD Vâlcea este una valoroasă, cu oameni care aduc plus valoare şi voturi pentru PSD, însă, deocamdată mi-am propus să vorbesc despre cei doi.

Daniela Oteşanu este o femeie de afaceri împlinită, cu o familie minunată şi care a intrat în politică în anul 2004, convinsă fiind că poate împărtăşi experienţa sa celorlalţi şi pentru că s-a regăsit în doctrina social-democrată, aceea de a ajuta oamenii.

De când a câştigat alegerile pentru preşedinţia organizaţiei de femei a PSD Vâlcea, Daniela Oteşanu a reuşit să dea o nouă conotaţie ideii de promovare a femeilor în politică, bătându-se pentru fiecare dintre colegele ei, la primăriile unde au candidat, în Consiliile Locale, ş.a.m.d. Daniela Oteşanu este de părere că femeile trebuie promovate în politică pentru că sunt importante în viaţa comunităţilor din care provin, pentru că înţeleg problemele cu care oamenii simpli se confruntă, deoarece sunt aceleaşi probleme cu care ne confruntăm şi ele.

Putere, determinare, hotărâre sunt doar câteva dintre cuvintele cu care o poţi caracteriza pe Daniela Oteşanu. Aceasta este unul dintre pilonii importanţi ai PSD şi este de părere că oamenii împliniţi profesional şi personal au capacitatea de a împărtăşi din experienţa lor şi în domeniul politic.

DANIELA OTEȘANU, CANDIDAT PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR DIN PARTEA PSD VALCEA , POZIȚIA NR. 2

53 de ani, căsătorită,

Economist;

• Membru PSD din anul 2004;

• Consilier Judeţean din 2016;

• Academia de Studii Economice – Facultatea Finanţe – Contabilitate;

• Masterat în Management – Secţia Buisness Management – Facultatea Constantin Brâncoveanu – Râmnicu Vâlcea;

În prezent:

– Vicepreşedinte Organizaţia Judeţeană PSD Vâlcea;

– Preşedinte OFSD Vâlcea;

• S.C. BN SIND BALNEO TURISM SRL – Responsabil Management Integrat – Sucursala Băile Govora.

Poliţist de carieră, politician de succes

Eugen Neaţă, fost poliţist de carieră, a condus mai mulţi ani Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea şi s-a dovedit a fi unul dintre „good cop” (poliţist bun).

Doctor în drept pe bune, Eugen Neaţă şi-a croit propriul drum în munca de poliţie. „Ca să fii un bun poliţist, trebuie să fii bine pregătit profesional şi să cunoşti foarte bine oamenii din jurul tău. Dacă pe om îl faci să înţeleagă că a greşit atunci când tu aperi legea, acesta nu-ţi va purta pică niciodată. Am avut de-a lungul vieţii posibilitatea să cunosc oameni de mare valoare, de la care am avut ce învăţa, precum profesorii dr. Boroi Alexandru, Ilie Pascu, de la Academia de Poliţie, vâlceanca, prof. Ioana Vasiu, de la Universitatea Babeş Bolyai, din Cluj”.

Acum, Eugen Neaţă vrea să se implice în politică cu aceeaşi abnegaţie cu care şi-a făcut şi meseria de poliţist. Este un optimist care crede în oameni, fiind o fire comunicativă şi sociabilă, iar poziţionarea sa pe locul IV pe lista PSD Vâlcea este o recunoaştere a valorii sale profesionale şi umane.

EUGEN NEAŢĂ, CANDIDAT PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR DIN PARTEA PSD VALCEA , POZIȚIA NR. 4

49 de ani, căsătorit, jurist;

• Membru PSD din anul 2016;

• Doctor – Doctorat Drept – Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti;

• Absolvent Cursuri Postuniversitare de specializare în domeniul „Managementul Strategic al Afacerilor Interne”- Colegiul Naţional de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Poliţie

• În prezent: Consilier Primar Mircia Gutău, Primăria Râmnicu Vâlcea.