Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DANIELA OTEȘANU, alături de Andreea Marin la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Marți, 20 martie, începând cu ora 18:30 la Ateneul Român, a avut loc a cincea ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, prilej cu care au fost premiați cei mai merituoși asistenți sociali din țară, dar și personalitățile care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social.
Gala, prezentată și în acest an de Andreea Marin, recompensează performanța și excelența celor care lucrează în acest domeniu. La eveniment au participat finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, alături de jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local.
”Am participat, cu mare bucurie, la a cincea ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, eveniment desfășurat la Ateneul Român.Prezentarea galei a fost realizată de ambasadorul asistenței sociale din România ,doamna Andreea Marin.
Un moment important al serii l-a constituit decernarea Premiului „Asistentul Social al Anului 2017”, premiu care, spre bucuria mea, a revenit vālcencei Roxana Stoian. Felicitări tuturor asistenților sociali pentru rezultatele obținute și mult succes în activitatea de zi cu zi.
Întâmplător,sau nu, Ziua Mondială a Asistenței Sociale coincide cu Ziua Mondială a fericirii”, susţine deputatul Daniela Oteşanu, care a fost prezentă la eveniment.