Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Coca, liderul trădătorilor din PSD Vâlcea

PSD Vâlcea este împărţit în acest moment în două tabere. Pe de-o parte sunt „adepţii” preşedintelui interimar Costi Rădulescu şi ai secretarului executiv Dumitru Persu, iar pe de altă parte sunt acoliţii senatorului Laurenţiu Coca. Din păcate, pesediştii din gruparea parlamentarului Coca au început să facă jocuri extrem de murdare, trădând partidul şi valorile social-democrate.

Existenţa celor două tabere din PSD Vâlcea s-a văzut clar la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, atunci când oamenii lui Coca au forţat nota şi au început să facă un scandal monstru, sărind la „gâtul” lui Persu şi aducându-i acuzaţii aberante. Primarul de la Tomşani – Dumitru Pearcu, primarul de la Fârtăţeşti – Nicolae Voicescu, dar şi cel de la Diculeşti – Sabin Cupăreanu au fost „pionii” senatorului Coca, încercând să bage râcă între Persu şi Costi Rădulescu. Culmea este că mascarada lor a fost deconspirată ulterior, când o parte din participanţii la şedinţa cu pricina au avut surpriza să-i găsească pe scandalagii alături de parlamentarul Laurenţiu Coca la un „şpriţ” în localul Pizza OK, din Râmnicu Vâlcea. „Primarul Pearcu l-a provocat pe Persu încă dinainte să înceapă şedinţa. A fost cu gura mare ca de obicei, veşnic nemulţumit. Dar, oricum, este teatru, este diversiune… S-a vorbit cu Voicescu să-şi ridice mingea la fileu unul altuia, iar pe Cupăreanu l-au folosit ca şi aliat. După aia, ei s-au dus la şpriţ cu Coca. Erau acolo Pearcu, Voicescu, Cupăreanu, Spiridon şi încă vreo doi – trei” – ne-a spus sursele noastre din PSD Vâlcea.

A doua dovadă a faptului că senatorul Laurenţiu Coca face un joc murdar, în defavoarea partidului şi cu intenţia clară de a-l faulta pe liderul interimar Costi Rădulescu este episodul ADI APA, ce a avut loc luni, 16 martie a.c., acolo unde doi primari ai PSD Vâlcea au trădat într-un mod ordinar, votând cu liberalii. Sigur, surpriza nu a fost că unul dintre cei care a trădat este chiar primarul de la Tomşani, Dumitru Pearcu, dar în ceea ce-l priveşte pe primarul de la Costeşti, Toma Peştereanu, a fost un adevărat şoc.