Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cadou otrăvit de la Crin Antonescu pentru Victor Ponta!

Crin Antonescu a împlinit 56 de ani în ziua de 21 septembrie și i-a făcut cadou lui Victor Ponta, sărbătoritul de ieri. Vechi aliați politici, creatorii marelui USL, care nu au reușit să-l dea jos pe Băsescu de la Cotroceni, Antonescu și cu Ponta abia își mai vorbesc.

De ziua lui, chiar când a împlinit 56 de ani, Crin Antonescu a ales să-i ofere un cadou otrăvit fostul său partener politic: a semnat moțiunea de cenzură prin care PNL încearcă demiterea fostului său prieten din fruntea Executivului.

Moțiunea de cenzură a PNL pentru demiterea guvernului Ponta a fost deja depusă în Parlament. Ea se intitulează ”Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!” și a fost semnată de 180 de parlamentari. pentru a da jos guvenrul Ponta este nevoie, însă, de 287 de voturi, pe care PNL nu are de unde să le strângî deoarece UNPR și ALDE și-au reafirmat sprijinul pentru guvenrul Ponta.

Moțiunea va fi citită în plen miercuri, la ora 10.00, iar votul se va da săptămâna viitoare, marți, la ora 10.00, a anunțat Valeriu Zgonea.