Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BUICAN se laudă că mai mulţi primari PSD vor merge cu el la Nisipurile de Aur

Şedinţa Comitetului Judeţean Executiv al PNL Vâlcea a avut loc în seara zilei de joi, 3 septembrie a.c., la aceasta participând 28 dintre cei mai importanţi lideri liberali din judeţ. Încă de la început, Cristian Buican l-a scuzat pentru neparticipare pe senatorul Niţu, despre care a spus că l-a anunţat că nu poate ajunge.

În acest mod, Buican vrea să mai atenueze din impresii, cum că între el şi Niţu ar fi un conflict deschis.

La această şedinţă, au fost discutate câteva chestiuni care ţin de treburile interne ale PNL, stabilindu-se şi calendarul sondajelor de opinie, care se vor realiza în perioada următoare în localităţile din Vâlcea. Buican a anunţat că, într-o primă etapă, se vor face sondaje de opinie în localităţile unde nu sunt primari liberali. Mai apoi, vor urma şi localităţile conduse de edili PNL, în special unde sunt mai mulţi liberali care vor să candideze.

La final, Buican a anunţat şi că în acest an vor avea un week-end liberal în Bulgaria, la Nisipurile de Aur. De această dată, co-preşedintele PNL le-a spus colegilor săi că vor fi însoţiţi şi de câţiva primari PSD, prieteni buni cu Buican.