Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: romaniatv.ro

BĂTAIE la propriu în PSD

Foto: romaniatv.roToată lumea ştie că în cadrul organizaţiilor partidelor politice există tensiuni, dar cea de la PSD Iaşi a mirat pe toată lumea.

Conform ziaruluideiasi.ro, susţinătorii lui Gheorghe Nichita au ajuns de la atacuri verbale la atacuri fizice cu susţinătorii lui Mihai Chirica. Totul s-a petrecut vineri seara când, la îndrumarea liderului lor Liviu Dragnea de a-şi rezolva problemele, organizaţia PSD Iaşi s-a întâlnit pentru a găsi o soluţie ca să pună capăt luptelor interne.

Cel mai penibil moment a avut loc între consilierul local Cătălin Bulgariu şi secretarul de stat Maricel Popa, aceştia fiind la un pas să se îmbrâncească pe holurile sediului PSD. Consilierul i-a reproşat secretarului de stat că din cauza lui soţia sa ar fi fost transferată intempestiv la Timişoara, ca un act de răzbunare politică.

Ionuţ Dumitraşcu, un apropiat al lui Nichita care îl ajuta să-şi spioneze amanta, ar fiprimit câteva lovituri de la doi angajaţi ai deputatului Sorin Iacoban. De asemenea, a avut loc şi un schimb dur de replici între deputatul Iacoban şi un primar de comună din Iaşi.