Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Aurel Vlădoiu este implicat în rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunităţile din judeţ

Deputatul PSD, Aurel Vlădoiu, consideră că alimentarea cu apă potabilă este una dintre principalele probleme cu care se confruntă comunităţile locale, dând exemplu, în acest sens, Frânceştiul unde există probleme din acest punct de vedere. „Trebuie făcut inventarul obiectivelor din oferta electorală cu care primarul PSD a câştigat în 2008. Problema cea mai delicată a locuitorilor din Frânceşti, pe care o dezbat împreună cu preşedintele Ion Cîlea, este alimentarea cu apă. Nu este posibil ca-ntr-o comună cu peste 6.000 de locuitori să nu existe apă curentă şi canalizare! Documentaţia este depusă la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi sperăm ca această investiţie să fie «prinsă» în Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii”, spus Aurel Vlădoiu.

În plus, parlamentarul mai susţine că PSD îşi propune recâştigarea fotoliilor de primar în Băbeni şi Oteşani. „PSD speră că va reuşi, la alegerile de anul viitor, să recâştige postul de primar în oraşul Băbeni. Pentru a realiza o strategie competitivă, liderul organizaţiei locale l-a invitat pe Liviu Dragnea – secretarul general al partidului – să inventarieze activul de partid şi echipele de militanţi. La recomandarea liderului local Antonescu, vom realiza un sondaj de opinie pentru a vedea exact care membru de partid este cel mai bine văzut de concetăţeni. Avem obiectiv clar să recâştigăm acest oraş”, a declarat Aurel Vlădoiu. Pe aceleaşi coordonate se înscrie şi activitatea social-democraţilor din Oteşani. „În 2008, am pierdut alegerile cu primar PSD în funcţie. Acest lucru ne dă de gândit, pentru că trebuie să fim în contact permanent cu oamenii şi să încercăm rezolvarea problemelor acestora, care reprezintă cel mai bun program electoral”, a mai spus parlamentarul PSD.

Slătioara şi Mateeşti, două comune în atenţia lui Vlădoiu

Mai trebuie spus că Aurel Vlădoiu s-a deplasat şi la Slătioara pentru a vedea care este stadiul lucrărilor edilitare. „Primarul Romcescu nu a stat cu mâinile în sân şi demonstrează, prin eforturile din fiecare zi, că este dedicat locuitorilor comunei sale. Reabilitarea şcolii generale cu fonduri de la Banca Mondială, construirea unei grădiniţe cu program normal, realizarea unui centru medico-social în satul Milostea sau definitivarea reţelei de drumuri sunt numai câteva din obiectivele pentru care Sorin Romcescu munceşte zilnic. Chiar săptămâna trecută s-a deplasat la Bucureşti pentru a depune un proiect privind reabilitarea Casei de cultură din comună… Sorin Romcescu este un primar care se zbate pentru binele comunei şi al locuitorilor, toţi oamenii din Slătioara putând observa că acesta a depăşit cu mult programul electoral cu care a câştigat alegerile din 2008”, a opinat Aurel Vlădoiu.

În comuna Mateeşti, parlamentarul PSD a fost asaltat de zeci de cetăţeni care i-au cerut sprijin pentru rezolvarea mai multor doleanţe. Acestea sunt: repartizarea unui microbuz şcolar pentru transportul elevilor de la Greci către Mateeşti, reabilitarea Drumului Judeţean 605A, extinderea alimentării cu apă şi a  canalizării, regularizarea  pârâului Tărâia. „Mai mulţi cetăţeni şi-au arătat nemulţumirea pentru că nu primesc despăgubiri – chirie sau uzufruct – pentru terenurile ocupate de Exploatarea Minieră. Este vorba de 48 hectare de teren, fapt pentru care voi face interpelări la Ministerul Economiei”, a conchis Aurel Vlădoiu.

Raul Pop