Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ALERTĂ MAXIMĂ: Capii BOR şi LIVIU DRAGNEA s-au închinat la moaştele lui Brâncoveanu (VIDEO)

Mânăstirea Hurezi a devenit loc de pelerinaj, după ce sâmbătă şi duminică, 11 şi 12 octombrie 2014 au fost aduse moaştele Sf. Voievod Constantin Brâncoveanu. Evenimentul a fost onorat de prezenţa Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, împreună cu un sobor ales de ierarhi. Prezenţa lui Daniel la Horezu vine într-un moment în care în Arhiepiscopia Râmnicului mocneşte scandalul, după ce ÎPS Varsanufie a fost acuzat de „anumite relaţii nefireşti”. Se auzea la un moment dat şi de o răzmeriţă a preoţilor împotriva lui Varsanufie, însă aceştia şi-au pierdut curajul pe drum şi au participat sfioşi la slujba de pomenire a moaştelor.

Deşi la Horezu era aşteptat premierul Victor Ponta, la mănăstire a venit doar ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, care a participat la slujbă.

Poliţia şi Jandarmeria au decretat alertă maximă, făcându-se pregătiri pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, dar şi pentru ca ordinea şi liniştea publică să fie asigurate atât pe traseul până la Mănăstirea Hurezi, cât şi în jurul lăcaşului de cult.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/ODwFbTp6ea0?list=UUedmoljTgUDfiTJ3yUMWGow” frameborder=”0″ allowfullscreen ]