Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Nu s-a descoperit cauza morţii fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, nici în urma autopsiei

Autopsia efectuată ieri pe trupul lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whistney Houston şi Bobby Brown, nu a dus la identificarea cauzei decesului ei.

Potrivit reuters, Biroul de Medicină Legală din Fulton County – Georgia, care s-a ocupat de autopsie, a spus că vedeta americană, în vârsta de 22 de ani, nu avea nici o afecţiune cunoscută care ar fi putut contribui la moartea sa. De asemenea, medicii legişti au depus o cerere în justiţie pentru a putea realize o serie de teste ca să poată obţine mai multe informaţii despre modul în care a murit Bobbi Kristina.

Bobbi Kristina Brown a murit într-un centru de îngrijiri paliative din Atlanta, unde fusese internată din luna iunie.

“Krissy a fost şi este un înger. Sunt complet amorţit în acest moment. Familia mea trebuie să găsească o cale pentru a putea să trăiască, însă ea va fi întotdeauna prezentă în spiritul şi gândurile noastre. Pierderea pe care am suferit-o este inimaginabilă. Mulţumim tuturor acelora care s-au rugat pentru Krissy şi familia noastră în această perioadă în care o plângem pe fiica noastră”, a spus tatăl Kristinei, Bobby Brown.

Reamintim că Bobbi Kristina a fost găsită, în data de 31 ianuarie, în stare de inconştienţă în cadă de către iubitul ei, Nick Gordon, şi de un prieten al cuplului.